Master Copy

Solutii

Echipamentele digitale KONICA MINOLTA pot deveni, prin accesorizare optionala, un nod complex de legatura pentru transmiterea/receptionarea informatiilor intre companie si exterior sau intre diverse compartimente ale companiei Dumneavoastra.

Duplex

Adesea sunteti confruntat cu necesitatea copierii sau printarii unui document fata-verso. Duplexul este accesoriul care permite efectuarea acestui lucru. Este intalnit standard pe toate tipurile de aparate A3 cu peste 25 copii / minut.

Alimentator de documente originale fata-verso

Sunteti in criza de timp si aveti nevoie sa copiati multe hartii pentru raportul dumnevoastra. Un copiator echipat cu un alimentator de documente originale fata-verso (RADF) va poate veni in ajutor. In functie de echipament, puteti pune pana la 100 de originale in RADF, copiile fata-verso fiind facute astfel usor si simplu, avand astfel mai mult timp pentru dumneavoastra.

Printer local sau in retea

Avand in vedere ca majoritatea lucrarilor sunt realizate pe calculator, functia de printare are o pondere importanta in realizarea documentelor dumneavoastra. Ca printer pe format inclusiv A3, echipamentul KONICA MINOLTA realizeaza lucrarile necesare cu mare viteza, costurile de printare fiind reduse prin utilizarea tonerului si a printarii fata/verso.

Fax, PC Fax, Internet Fax

Primirea si transmiterea mesajelor fax este mult imbunatatita datorita vitezei mari de lucru, alimentarii automate a documentelor fata/verso precum si a multor facilitati de operare.
Costurile sunt diminuate prin utilizarea hartiei normale, a tonerului si a tiparirii fata/verso. Trebuie avut in vedere si un mare avantaj furnizat de posibilitatea transmisiei/receptiei documentelor format A3.

Scanner

Documentele pe suport hartie, inclusiv format max. A3 si tiparite fata/verso, pot fi transformate usor in documente electronice prin scanarea acestora. Utilizarea unui alimentator automat de originale fata/verso si a unui hard disc fac ca aceasta operatie sa fie foarte usoara si rapida. Fisierele PDF si TIFF pot fi scanate direct in formate e-mail, HDD sau FTP-server.

Solutii pentru Managementul Informatiei si Documentelor

Prin aceste aplicatii toate documentele necesare companiei sunt transpuse in format electronic ceea ce usureaza considerabil gestionarea si urmarirea lor pe tot traseul intern, pana la arhivare sau transmitere in afara companiei.

Solutiile sunt particularizate pe structura organizatiei: locatii, posturi de lucru, etc. Sunt asigurate rapoarte privind starea documentului. Se pot urmari interventiile utilizatorilor, momentele si persoanele care au creat, consultat, editat, sters sau mutat documentele. Informatiile interne organizatiei raman inregistrate, pastrandu-se istoria documentului respectiv, dar si momentul indeplinirii sarcinilor trasate utilizind acest mod de lucru informatizat. Este asigurata o viteza mare de propagare si regasire a informatiei, precum si un grad mare de securitate.
Pentru piata romaneasca solutiile de management al documentelor care intregreaza echipamente digitale Konica sint dezvoltate de firme puternice din domeniul Tehnologiei Informatiei, respectiv Business Information Systems sau Softnet. Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati.

Master Copy Exim SRL   ::   Konica Minolta   ::   Echipamente   ::   Solutii   ::   Contact   ::   Lista dealeri
© Master Copy Exim S.R.L. Toate drepturile rezervate. web design by Class Media